VAN ELDIK & VAN ELDIK NOTARISSEN

In verband met uitbreiding  zijn wij op zoek naar een fulltime receptioniste  (m/v). Je zult werkzaam zijn in de algemene praktijk.

Wat bieden wij?

Van Eldik & Van Eldik notarissen is een laagdrempelig notariskantoor gevestigd te Malden.

Binnen Van Eldik & Van Eldik bieden wij een inspirerende en aangename werkomgeving. Er is veel ruimte en mogelijkheid voor het nemen van initiatief. Daarnaast zijn wij een kantoor met een informeel karakter met aandacht voor de individuele medewerker.

Wie zijn wij?

Een deskundig notariskantoor gelegen in het centrum van Malden, gemeente Heumen. Wij verzorgen alle notariële diensten op het gebied van ondernemingsrecht, onroerend zakenrecht en personen- familierecht. Zowel zakelijke als particuliere cliënten zijn bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en vertalen zich naar een klantvriendelijke, efficiënte en deskundige dienstverlening tegen scherpe tarieven. En dat zijn zaken die onze cliënten waarderen.

Wie zoeken wij?

Ter aanvulling op ons team zoeken wij per direct een receptioniste met enthousiasme voor alle rechtsgebieden.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Ontvangen van cliënten
  • Beantwoorden van de telefoon
  • Postverwerking
  • Telefonisch contact met interne- en externe cliënten.

Kortom: een veelzijdige functie met een inhoudelijk karakter!

Je bent betrokken, kritisch, proactief en komt snel tot de kern. Je bent een teamspeler met hart voor onze cliënten en beschikt  over de juiste sociale vaardigheden. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen meerdere verschillende werkzaamheden, een goed overzicht behoudt bij drukte en prioriteiten kunt herkennen.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatiebrief, curriculum vitae naar tamana@eldiknotaris.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Tamana Faqiri (024 – 366 60 10).

Van Eldik & Van Eldik Notarissen

Rijksweg 66

6581 EP Malden

T: 024-3666010