Wat bieden wij?

Van Eldik & Van Eldik notarissen is een deskundig notariskantoor gelegen te Malden, gemeente Heumen. Wij verzorgen alle notariële diensten op het gebied van ondernemingsrecht, onroerend zakenrecht, personen- familierecht en erfrecht. Zowel zakelijke als particuliere cliënten zijn bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en vertalen zich naar een klantvriendelijke, efficiënte en deskundige dienstverlening tegen scherpe tarieven.

Wij bieden een inspirerende en aangename werkomgeving waar de mogelijkheid bestaat om door te groeien. Er is veel ruimte en mogelijkheid voor het nemen van initiatief. Daarnaast zijn wij een kantoor met een informeel karakter met aandacht voor de individuele medewerker.

Wie zijn wij?

Van Eldik & Van Eldik Notarissen is de afgelopen jaren flink gegroeid. In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar een fulltime kandidaat-notaris (m/v) bij voorkeur waarnemingsbevoegd. Je zult werkzaam zijn in de algemene praktijk met een nadruk op het onroerend goedrecht.

Je bent betrokken, kritisch, proactief en komt snel tot de kern. Daarnaast heb je een zelfstandige werkhouding. Je bent een teamspeler met hart voor onze cliënten en beschikt over sociale vaardigheden en commercieel inzicht. Qua opleiding heb je de beroepsopleiding afgerond. Je bent minimaal 3 dagen beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief, curriculum vitae naar tamana@eldiknotaris.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Tamana Faqiri, officemanager (024 – 3666010). Wil je meer informatie over de functie dan kun je terecht bij Robert van Eldik, notaris (024 – 3666010).

 

Van Eldik & Van Eldik Notarissen

Rijksweg 66

6581 EP Malden

T: 024-3666010