Ons Team

J. (Annie) Ras

Ik ben Annie Ras en werk sinds 2018 als notarieel secretaresse op het kantoor. Mijn werkzame leven werk ik al als secretaresse/management-assistente. Ik heb hiervoor gewerkt in een internationaal kledingbedrijf, maar ook in de non-profit sector.

Bij Van Eldik & Van Eldik onderhoud ik de contacten met de klanten – aan de balie en telefonisch – en kan me barista noemen van onze Rocket espresso machine. Ik agendeer besprekingen, handel post en mail af, schrijf minuten in in het Repertorium en akten in het Kadaster, verstuur notarisverklaringen, afschriften en offertes, bereid legaliseringen voor en veel meer wat op mijn pad komt.

In mijn vrije tijd ben ik een echt buitenmens: mijn grote hobby is struinen en wandelen in de natuur met mijn hond en vriend(inn)en.

Ga naar de inhoud