Ons Team

mr. Robert W. van Eldik

Na de afronding van mijn studie Nederlands recht en Notarieel recht aan de Radboud Universiteit (destijds KUN) ben ik vanaf 1996 enkele jaren bij diverse kantoren werkzaam geweest als kandidaat-notaris. In december 2005 ben ik benoemd tot notaris en in dezelfde maand heb ik, samen met mijn broer René, Van Eldik & Van Eldik Notarissen opgericht. Het notariaat is ontzettend veelzijdig en afwisselend. Achter iedere cliënt schuilt een verhaal. Ik zie het dan ook als mijn missie de diensten die wij als kantoor bieden, zo goed mogelijk toe te spitsen op de cliënt. De persoon staat centraal. Mensen van een gedegen advies voorzien en begeleiding bieden waar nodig, dat is mijn drijfveer! Hoewel Van Eldik & Van Eldik Notarissen alle denkbare notariële diensten levert, ligt mijn speciale interesse op het gebied van ondernemings- en registergoederenrecht.

Ga naar de inhoud