Welkom bij van Eldik & van Eldik Notarissen

Een betrokken en zeer deskundig notariskantoor gelegen in het centrum van Malden, gemeente Heumen.
Wij verzorgen alle notariële diensten op het gebied van ondernemingsrecht, onroerend zakenrecht, personen- familierecht en erfrecht. Zowel zakelijke als particuliere cliënten zijn bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en vertalen zich naar een klantvriendelijke, efficiënte en deskundige dienstverlening tegen scherpe tarieven.
En dat zijn zaken die onze cliënten waarderen.

Hartelijke groet, René & Robert van Eldik

mr. René H. van Eldik

Fotostudio22_022

Na mijn studie Nederlands recht en Notarieel recht ben ik mijn loopbaan begonnen als jurist binnen de wereld van interim-management en organisatieadvies. Omdat mijn interesse voor het notariaat bleef groeien, ben ik in 1997 als kandidaat-notaris gaan werken. Na dit jarenlang gedaan te hebben ben ik in december 2005 benoemd tot notaris. Sindsdien is Van Eldik & Van Eldik Notarissen een feit. Mijn doel is het leveren van uitstekende kwaliteit en het behouden van de laagdrempeligheid en saamhorigheid die zo kenmerkend is voor ons kantoor. Iedereen is welkom bij ons aan te kloppen met juridische vragen en ik ben pas tevreden als u dat bent! Mijn speciale interesse ligt op het gebied van personen- en familierecht en estateplanning.

mr. Robert W. van Eldik

Fotostudio22_020

Na de afronding van mijn studie Nederlands recht en Notarieel recht aan de Radboud Universiteit (destijds KUN) ben ik vanaf 1996 enkele jaren bij diverse kantoren werkzaam geweest als kandidaat-notaris. In december 2005 ben ik benoemd tot notaris en in dezelfde maand heb ik, samen met mijn broer René, Van Eldik & Van Eldik Notarissen opgericht. Het notariaat is ontzettend veelzijdig en afwisselend. Achter iedere cliënt schuilt een verhaal. Ik zie het dan ook als mijn missie de diensten die wij als kantoor bieden, zo goed mogelijk toe te spitsen op de cliënt. De persoon staat centraal. Mensen van een gedegen advies voorzien en begeleiding bieden waar nodig, dat is mijn drijfveer! Hoewel Van Eldik & Van Eldik Notarissen alle denkbare notariële diensten levert, ligt mijn speciale interesse op het gebied van ondernemings- en registergoederenrecht.

Ons team

Ga naar de inhoud