Bedankt voor je interesse in een eventuele carrière bij Eldik. We waarderen het enorm dat je de tijd wil nemen om een open sollicitatie te versturen en we kijken er naar uit om meer over jou te weten te komen.

Een omgeving creëren waar professioneel talent kan groeien en waar juridische uitmuntendheid en klantenservice op nummer één staan. We staan er altijd voor open om gepassioneerde, getalenteerde mensen te ontmoeten die op zoek zijn naar een carrière met impact!

Als je geïnteresseerd bent in een open sollicitatie, vragen we je om een motivatiebrief en je meest recente CV naar ons op te sturen. In je motivatiebrief kun je je professionele achtergrond, juridische ervaring, vaardigheden en interesses bespreken, evenals de redenen waarom je geïnteresseerd bent in een carrière bij Eldik. We moedigen je ook aan om eventuele specifieke notariële rechtsgebieden te noemen waarin je interesse en expertise hebt. 

We waarderen proactieve en gemotiveerde kandidaten, dus voel je vrij om ons een inzicht te geven in hoe je denkt dat jouw vaardigheden en ervaring kunnen bijdragen aan het succes van ons notariskantoor en de dienstverlening aan onze cliënten. We zullen je sollicitatie zorgvuldig beoordelen en als er mogelijkheden zijn die overeenkomen met jouw profiel, zullen we contact met je opnemen voor verdere besprekingen. 

Je kunt je sollicitatie sturen naar romee@eldiknotaris.nl. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op alle ontvangen sollicitaties. 

Nogmaals bedankt voor je interesse in van Eldik & van Eldik Notarissen. We kijken uit naar jouw sollicitatie en mogelijk een kennismakingsgesprek. 

Met vriendelijke groet,

van Eldik & van Eldik Notarissen

Ga naar de inhoud